2017. november 2., csütörtök

Makeup Revolution London Iconic Pro 1 Salvation Paletta

Egy nagyon szép születésnapi ajándékról lesz most szó.
Első Makeup Revolution palettám, amit a pinkpanda.hu oldalon is be lehet szerezni.
Számos Youtube videósnál láttam már, hogy Iconic palettákat tesztelnek, de eddig még nem sikerült beszerezni egyet sem. Az enyém egy Lorac Pro 1 dupe.

Papírcsomagolásban
A paletta csomagolás nélkül
Csomagolását tekintve, egy plusz papír kabátot is kapott, ebben rejlett a könnyű, műanyag, matt borítású termék. Bár ez a borítás azt érte el, hogy a bennelévő nagy tükör, sajnos nem tartja meg magát. Egy hatalmas, egész palettányi méretű tükröt kapott, ami nagyon szép és jó, csak az imént említett hátránya miatt nem a legpraktikusabb. 


Egy 16 színből álló paletta, 8 db matt, 8 db fényes/csillámos színnel, valamint egy kétvégű ecsettel.
Plusz ecsetek tekintetében megszokhattuk, hogy nagy átlagban használhatatlanok, de ez esetben közelsem erről van szó. Ha ezt a palettát használom, mindig a kapott ecsettel viszem fel a festéket, persze nem a legjobb minőségűek, de a feladatnak tökéletesen megfelelnek.

Vékonyabbvégű/ füstősítő ecset

Nézzük a lényeget, az árnyalatok minőségét. Nagyon jó, finom tapintásúak, pigmentáltságuk pedig ár-érték arányban szerintem tökéletesek.
A matt, világos színek kicsit elmaradnak társaitól, de azokat is egy kis türelemmel, és rétegzéssel lehet erősíteni. Hétköznapokra, bulis sminkekhez egyaránt találhatunk benne megfelelő színeket. Van benne egy két kiemelkedően pigmentált, és különlegesebb szín is, mint pl.: Stage, Getter. A matt fekete inkább egy sötétebb grafitszürke.
Minimálisan porolnak, tartósságuk pedig alappal több órát is kibír, úgy, hogy nem gyűlnek össze a kis ráncokba.
Árnyalat nevek

Felső sor

Alsó sor
Ára: 3390 Ft (de sokszor akciós).
5/5 pontot kap.

Az egyik kedvenc árnyalatommal itt egy kép instagrammon.

Sz.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Krémmánia adventi beauty box tartalma

 Mivel is kezdhetném az idei évet, mintsem egy B.Ú.É.K.-kal és egy “adventi kalendárium” bontogatásával. 2023-ban szerettem volna beszerezni...