2017. február 20., hétfő

Mivel tanulok kötni? - Simple Stylish

Az 1001 napos kihívásom 90. pontja a sálkötés. Mivel nem tudok kötni, így először is az alapokkal kell kezdenem. Ehhez rendeltem meg a képen is szereplő Simply Stylish füzetsorozatot. 
Az 1-3 szám ára előfizetéssel 2970 Ft volt.
Lássuk mik is voltak a csomagban a 3 magazinon kívül:
1. lapszámhoz járt egy pár kötőtű (4-es); merkelőtű; két gombolyag fonál
2. lapszámhoz egy pár fonálgombolyag járt
3. lapszámhoz egy gombolyag és egy gyűjtőmappa
Az előfizetéshez járó ajándék kézimunkatáskáról (kép jobb oldalán) és sorszámolóról már nem is beszélve.

A magazin azon alapul, hogy a sorozat összegyűjtésével egy saját, sok-sok négyzetből álló takarót köthetsz meg. A különböző kötésmintákon kívül kreatív ötleteket is tartalmaz.

A magazinok nagyon modernek, színesek, érthetőek. A lapszámok végén a különböző kötés technikákat ismerheted meg, míg az elején a konkrét tárgyak elkészítését írja le, tudnivalókkal, anyag és eszközhasználattal, jó tanácsokkal ellátva.

Nem ígérem, hogy az összes számot megrendelem, mert valljuk be, elég borsos áruk van. Előfizetőként ugyan 100 Ft/magazin meg tudunk spórolni. Cserébe házhoz is hozzák, és még csak sorban sem kell állni érte az újságosnál.
Ami elbizonytalanított, hogy már oktató filmeket is töltöttek fel a holnapra, amit itt megnézhettek. Így már az is elég lehet, ha a videókból tanulunk.

A célom mégiscsak változatlan marad, az a bizonyos sál megkötése...

A.C.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Krémmánia adventi beauty box tartalma

 Mivel is kezdhetném az idei évet, mintsem egy B.Ú.É.K.-kal és egy “adventi kalendárium” bontogatásával. 2023-ban szerettem volna beszerezni...