2016. szeptember 26., hétfő

Első Pixibag-em 2016 szeptemberi kiadás

Picit megkésve bár, de nem kevesebb lelkesedéssel osztom meg veletek a címben olvasott Pixibag tartalmát és első benyomásaimat.

Mielőtt rátérnék a tartalmára, a Pixik Facebook oldalán elszórt morzsák alapján találgattam én is mi lesz majd a neszesszerben. 

A doboz kibontása után az a látvány fogadott, hogy a neszesszer mellett egy különálló termék is helyet kapott.

Az első termék a Nivea 3 az 1-ben Ápoló Micellás arctisztító kendő minden bőrtípusra.
Miért is 3 az 1-ben? A gyártó szemre, szájra és arcra is ajánlja ezt a 25 db kendőt tartalmazó csomagot. Amit még a csomagolás elárul, hogy E vitamint tartalmaz és természetesen Nivea micellás arctisztítóval vannak átitatva ezek a kendők. Mivel egy hasonló termék lapul a kis kosaramban, így egy összehasonlító poszt mindenképpen várható.




Lássuk a neszesszert.

26x16 cm (mélysége nincs) PIXIBAG logóval ellátott szépen megvarrt neszesszer.
Lássuk is mi minden fért bele.

Őszintén emiatt rendeltem meg a csomagot. Hát valami zabálnivaló.




A Caola Zrt.-től a Caosept – Kéz- és Bőr- fertőtlenítő gél lapult a csomagban. A címkéje szerint: „Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat, … valamint penészfajták jelentős részét is.”
Nincs az a tolakodó alkoholos illata, én csak a panthenolt érzem rajta. Tartalmaz E vitamint, valamint a kiszerelése 110 ml, ami táskabarátnak számít.

A harmadik termék egy Parfum deodorant/Natural spray a C-THRU márkától. Ez az a "parfüm" kategória, amit sosem értettem… Valaki magyarázza el, hogy ennek a terméknek mi a lényege, a létjogosultsága a parfüm iparban?
A terméket a kupakba fújtam. Az illat kellemesnek tűnt, nem orientális, sem virágos vagy gyümölcsös, inkább „csak” nőies illat.



 Az Essense-től a képen látható Sweet cherry mini körömreszelő került felajánlásra. Talán a képen nem látszik jól, de duplán becsomagolt termékről van szó. Sem az illata a terméknek, sem a koncepció, hogy egy körömreszelő illatosított legyen nem nyerte el a tetszésemet.


A következő csalódásom a kézkrém volt. A Jim Jams a parabénmentes, mandulaproteinnel, kamillával, panthenollal dúsítot 50 ml-es kézkréme. Hát ez elajándékozásra fog kerülni, mert nem szeretem az illatát. Bocsika, de valahogy a mandulás termékektől menekülök.




Az utolsó két termék egy teljes kiszerelésű DOVE Illuminating Nourishment sampon és a párja, ami szintén teljes kiszerelésű a DOVE Illuminating Nourishment balzsam.

A csomagolása szerint: „Vibrant Shine Lock Szérummal mélyen táplálja a fakó hajat, hogy kiemelje természetes fényét, csillogását és újra élettel teli legyen.”

Az én megfejtésem szerint, ez nem egy színvédős sampon, így teszek majd vele egy próbát.






Összességében a 7+1 termékből 5,5 termék használhatónak tűnik, amelyek teljes ára még mindig magasabb, mint amennyibe a csomag került.

Ti rendeltetek már PIXI-éktől? Hogyan tetszett a csomag?


A.C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Krémmánia adventi beauty box tartalma

 Mivel is kezdhetném az idei évet, mintsem egy B.Ú.É.K.-kal és egy “adventi kalendárium” bontogatásával. 2023-ban szerettem volna beszerezni...